Laser Style - Лазерно Рязане, Огъване на метали, Боядисване

 

Лазерно рязане на метали и неметали

Лазерното рязане е икономичен, високоефективен и много точен начин за рязане на метали и някои неметални повърхности. Лазерното изрязване е процес с висока производителност, която позволява да се обработват едновременно, както единични бройки детайли, така и по-дълги серии детайли. Изрязаните детайли се характеризират с гладкост на среза и не се нуждаят от допълнителна обработка.

Laser Style разполага с комплекс за лазерно рязане от най-ново поколение – TRUMPF 3030. Можем да предложим изработката на детайли с отлична гладкост и качество на среза.

Лазерната машина е със следните технически параметри - Работна зона - 3 000 мм х 1 500 мм., Мощност – 2,6 kW., Точност на среза +- 0,05 мм

Лазерно рязане при Laser Style – видове материали и максимални дебелини:

Черна стомана

до 16 мм

Неръждаема стомана

до 8 мм

Алуминий

до 8 мм

Плексиглас и неметали

до 20 мм

Изпратете запитване и ще получите конкурентни цени и кратки срокове. ЗАПИТВАНЕ

Огъване на ламарина

Laser Style извършва огъване на метали с хидравличен абкант със сила на натиск до 60 тона. На разположение на фирмата ни са голям набор от призми и инструментални ножове с различни радиуси за изпълняване на сложни огъвки и направа на комбинирани с голям и малък радиус детайли. Това разширява обхвата на поемане на поръчките и гарантира пълно удовлетворяване изискванията на клиентите.

Огъване на метали при Laser Style - технически характеристики:

Максимална дължина на огъване

до 16 мм

Неръждаема стомана

до 8 мм

Алуминий

до 8 мм

Изпратете запитване и ще получите конкурентни цени и кратки срокове. ЗАПИТВАНЕ

Прахово боядисване и галванични покрития

За завършения вид на металните изделия, които Laser Style произвежда, фирмата предлага на клиентите си – прахово боядисване, никилиране или поцинковане. За праховото боядисване, клиентите ни могат да се спрат на един от 200-те цвята на RAL скалата, с допълнителен ефект на покритието – мат, гланц, шегрен и др.

Изпратете запитване и ще получите конкурентни цени и кратки срокове. ЗАПИТВАНЕ