Ролетен шкаф

Продукта е изработен от високотехнологични стомамени листове. Размери: 1800х500х300

Еднокрилен шкаф

Двукрилен шкаф

Шкаф Работен

Предназначен за обзавеждане на работни и служебни помещения.

Шкаф 2

ТЕСТ, ТЕСТ, ТЕСТ

Шкаф 2

Размери - 1800х500х380 Тест, Тест

Шкаф 1

Изработен от ламарина 0,8 мм.